Sajtbisztró

Életed legjobb csirkés sajtos grillszendvicse

Életed legjobb csirkés sajtos grillszendvicse

A rukkolapesztóhoz:

    2 marék rukkola2 ek fenyőmag3-4 ek olívaolaj1 nagy gerezd fokhagymasó, borsA csirkéhez:500 g csirkemellfilé1 ág friss kakukkfű1 nagy zsályalevél1 kisebb ág rozmaring1 kisebb ág tárkonysó, borskevés olajAz összeállításhoz:4 db Karaván Grillsajt (2 doboz)4 zsemle1-2 paradicsom
1 perces olvasási idő

A pesztó hozzávalóit egy aprítógépbe rakjuk és jól lezúzzuk. A csirkemellekre rátépkedjük a friss fűszereket, kap egy adag sót és borsot, majd két sütőpapír között kicsit kilapítjuk egy nyújtófával. A csirkemelleket meglocsoljuk kevés olajjal, grillrácson megsütjük mindkét oldalukat, alufóliába csomagoljuk és félretesszük. A sajtokat is meggrillezzük a rácson, majd a zsemléket kettévágjuk és azokat is picit lepirítjuk. Már csak az összeállítás maradt hátra! A zsemlék alsó felére kenünk egy adag pesztót, erre jön egy darab csirkemell, a grillsajt, egy szelet paradicsom és beborítjuk őket a zsemle másik felével, aztán egy pohár bor mellett élvezzük a napsütést és a remek vacsorát!

A rukkolapesztóhoz:

    2 marék rukkola2 ek fenyőmag3-4 ek olívaolaj1 nagy gerezd fokhagymasó, borsA csirkéhez:500 g csirkemellfilé1 ág friss kakukkfű1 nagy zsályalevél1 kisebb ág rozmaring1 kisebb ág tárkonysó, borskevés olajAz összeállításhoz:4 db Karaván Grillsajt (2 doboz)4 zsemle1-2 paradicsom

További érdekességek