Sajtbisztró

Almás-sajtkrémes-currys lepény

Almás-sajtkrémes-currys lepény

Hozzávalók 2 főre:

    1 csomag levelestészta1 doboz Medve ementáli sajtos szendvicskrém1 nagyobb vagy 2 kisebb alma10 dkg dió1 teáskanál curry
1 perces olvasási idő

Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:

1. A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra.

2. A almát mossuk meg és vágjuk vékony szeletekre. A diót aprítsuk fel.

3. A tepsibe terítsük ki a leveles tésztát. Külön sütőpapírra nem lesz szükség, mert a tésztát azzal együtt csomagolják. Kenjük rá egyenletesen a sajtot, a szilikonlapát segítségével. Fektessük szép sorba a lepényre az almaszeleteket, majd szórjuk meg a dióval és a curryvel. A tészta széleire is tegyünk, így mikor felhajtjuk 1-1 cm-t a lepény széleiből, a hajtás alá is jut belőle.

4. Tegyük a lepényt előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt süssük szép ropogósra.

 

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    1 csomag levelestészta1 doboz Medve ementáli sajtos szendvicskrém1 nagyobb vagy 2 kisebb alma10 dkg dió1 teáskanál curry

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek