0 perces olvasási idő
A sertéskarajt vékonyra verjük. A spenótot megtisztítjuk, a fokhagymát lereszeljük. Felforrósítunk egy evőkanál vajat és megfuttatjuk rajta a spenótot. Hozzáadjuk a fokhagymát és egy-két csipet szerecsendiót. Egy szűrőn jól lecsöpögtetjük. Összekeverjük a Karaván sajttal, a tojással és a zsemlemorzsával. Tiszta felületre fektetjük a bacon szeleteket és a zsályaleveleket. Rájuk teszünk 1-1 karaj szeletet. Majd a spenótos tölteléket helyezzük a karajszeletekre. Szorosan feltekerjük őket. Forró olívaolajon körbepirítjuk őket, majd 200 °C-os sütőben 5-6 perc alatt készre sütjük. Pár perc pihentetés után vastagabb szeletekre szeleteljük. Krémes burgonyapürével tálaljuk.