Sajtbisztró

Bemutatkoznak a Tihany termékcsalád újdonságai, a Tihany Friss szendvicskrémek

2 perces olvasási idő

A Tihany most már nem csak a camembert sajtok szakértője

A nagy múltra visszatekintő Tihany név mára összeforrt a camembert sajtokkal, de most Tihany Friss név alatt érleletlen sajtból készült újdonságokkal érkezünk a finom és egészséges reggelit kedvelők nagy örömére. A legújabb habos és légies, valamint krémes és kenhető finomságok a pörgős reggelek legjobb társai lehetnek, és amellett, hogy rendkívül ízletesek, magas minőségű alapanyagokból mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül készülnek.

Természetesen ízletes és könnyed szendvicskrémek

A Tihany Friss újdonságok a Tihany márkától már megszokott megbízható minőséget és gourmet ízélményt varázsolják a reggeliző asztalokra.

Szendvicskrém érlelés nélküli sajtból – nem csak szendvicsekhez

A Tihany Friss termékek a kiváló reggeli szendvicsek alapjai lehetnek, sőt nassoláshoz is tökéletesen megállják a helyüket.

A poharas kiszerelésű, érleletlen sajtból készült habosított szendvicskrém könnyed és légies állagú, különböző péksüteményekre kenve vagy zöldségek mellé mártogatósként is fogyasztható. Elérhető natúr, zöldfűszeres és szárított paradicsomos ízekben, valamint laktózmentes változatban is.

A lapos tégelyes kiszerelésű Tihany Friss szendvicskrém a hozzáadott tejszínnek köszönhetően is lágy és kenhető állagú, hidegen kenyérre kenve, illetve sütési-főzési hozzávalóként is tökéletes választás. Natúr és zöldfűszeres ízekben, illetve 34%-kal csökkentett zsírtartalmú, natúr light változatban is kapható.

Tipp

Kóstold meg sajtkrémes finomságainkat is: Miniszendvicsek répával, lazaccal, Tihany Friss habosított szendvicskrémmel!

pannontej.marketing

További érdekességek