Bolgár saláta

Bolgár saláta

Hozzávalók:

    10 dkg uborka 10 dkg zöldpaprika10 dkg paradicsom 10 dkg alma 2 dkg mustár 5 cl olaj 5 dkg vöröshagyma 15 dkg Karaván sajt őrölt bors, só
0 perces olvasási idő

Az uborkát felszeleteljük. A zöldpaprikát, a paradicsomot és a megtisztított almát kockára vágjuk. A mustárt az olajjal simára keverjük, hozzáadjuk a citromlevet és az apróra vágott vöröshagymát. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, majd az uborkát a többi hozzávalóval együtt a mártáshoz keverjük. Tetejét reszelt füstölt sajttal díszítjük, jól lehűtve tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    10 dkg uborka 10 dkg zöldpaprika10 dkg paradicsom 10 dkg alma 2 dkg mustár 5 cl olaj 5 dkg vöröshagyma 15 dkg Karaván sajt őrölt bors, só

További érdekességek