1 perces olvasási idő
Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:
1. Tegyünk fel egy fazékban sós vizet forrni.
2. A brokkolit mossuk meg, és szedjük szét kis rózsákra. A bacont csíkozzuk fel.
3. Mikor a víz felforrt tegyük bele a spagettit és brokkolit főni. (Szeretem őket egybe főzni, mert pont egyszerre készülnek el, és így nem kell hozzá két edényt összekoszolni.)
4. Közben a serpenyőben pirítsuk meg a bacont. Mikor megpirult, csavarjuk lejjebb a gázt és adjuk hozzá a Medve sajtot, a rozmaringot, és egy kanállal a főzővízből. Keverjük addig, amíg a sajt krémesen felolvad, majd húzzuk le a tűzről.
5. Mikor a tészta és a brokkoli megfőtt, tegyük át a serpenyőbe, keverjük össze a szósszal. Picit sózzuk meg, és már tálalhatjuk is!