Sajtbisztró

Bruschetta sajttal és paradicsommal

Bruschetta sajttal és paradicsommal

Hozzávalók 4 személyre:

    1 nagyobb bagett szeletelve100 g ementáli sajtos Medve szendvicskrém2 szál újhagyma2 gerezd fokhagyma200 g koktélparadicsomsó, frissen őrölt borskevés petrezselyemzöld4 ek. olívaolaj
0 perces olvasási idő

Egyszerű, mégis ötletes! A friss kenyér íze kombinálva újhagymával, fokhagymával, paradicsommal és sajtkrémmel… – nyamm!

Az újhagymát vékonyra szeleteljük, a fokhagymát apróra vágjuk, a koktélparadicsomot kicsire felkockázzuk, majd mindezt összekeverjük az olívaolajjal és a sajtkrémmel. Frissen őrölt borssal és sóval ízesítjük.

Innentől kétféleképpen készíthetjük:

1. a keveréket a bagett szeleteken elosztjuk, és 190 fokos sütőben ropogósra sütjük.

2. a szeletelt bagetteket megpirítjuk, majd ráhalmozzuk a paradicsomos sajtkrémet.

Aprított petrezselyemzölddel díszítve tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    1 nagyobb bagett szeletelve100 g ementáli sajtos Medve szendvicskrém2 szál újhagyma2 gerezd fokhagyma200 g koktélparadicsomsó, frissen őrölt borskevés petrezselyemzöld4 ek. olívaolaj

További érdekességek