A svájci kenyérkülönlegességből, a pailasse-ból ferdén hosszúkás szeleteket vágunk, a camembert sajtot és a póréhagymát vékonyan felszeleteljük. A bacon-t felkockázzuk, egy serpenyőben megsütjük és félretesszük.
A visszamaradt zsiradékhoz 1 tk. olajat teszünk, felforrósítjuk, majd hozzáadjuk a kakukkfüvet és az apró gombafejeket. Kicsit megsózzuk és megborsozzuk, majd pár perc alatt készre sütjük. Mielőtt elsütnénk a levét, szedjük ki a serpenyőből és tegyük félre. Most következik a hagyma. Kicsit sózzuk meg és a visszamaradt lében pároljuk puhára.
Közben a kenyereket pirítóban megpirítjuk kissé, majd összeállítjuk a szendvicseket. A meleg kenyérszeleteket befedjük a sajttal, erre az alapra halmozzuk a gombát, majd elosztjuk rajtuk a pirított bacon-t és a póréhagyma karikákat. Friss csírákkal megszórva fogyasztjuk.

1 perces olvasási idő