Sajtbisztró

Camembert szendvics tortillában, mexikói csirkével és zöldségekkel

Camembert szendvics tortillában, mexikói csirkével és zöldségekkel

Hozzávalók 4 szendvicshez:

    1 db metélőhagymás Tihany Szendvics Camembert 4 db kerek tortilla lap 20 dkg csirkemell ½ db kápia paprika 2 púpos ek. konzerv kukorica ¼ fej jégsaláta 1 kis pohár tejföl néhány szál petrezselyemzöld vagy snidling 1 gerezd fokhagyma mexikói grill fűszerkeverék olaj
1 perces olvasási idő

A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk. Megszórjuk mexikói fűszerkeverékkel és forró serpenyőben, kevés olajon ropogós pirosra sütjük. Félretesszük. Felcsíkozzuk a salátát és a kápia paprikát. A paprikát kevés olajon szintén megsütjük. Ugyanebben a serpenyőben a tortilla lapok mindkét oldalát megpirítjuk, és konyharuha közé szedjük.
A tejfölben elkeverünk egy gerezd zúzott fokhagymát és kevés sót. A camembert sajtot felszeleteljük. Megtöltjük a tortillákat. A kerek lapok közepén egy csíkban elosztjuk a salátát és a sajtszeleteket. Erre halmozzuk a csirkecsíkokat, a paprikát és a kukoricát. Meglocsoljuk a fokhagymás tejföllel és két oldalról behajtjuk a széleit. Ha szükséges, fogvájóval összetűzzük. Petrezselyemzölddel vagy snidlinggel megszórva tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók 4 szendvicshez:

    1 db metélőhagymás Tihany Szendvics Camembert 4 db kerek tortilla lap 20 dkg csirkemell ½ db kápia paprika 2 púpos ek. konzerv kukorica ¼ fej jégsaláta 1 kis pohár tejföl néhány szál petrezselyemzöld vagy snidling 1 gerezd fokhagyma mexikói grill fűszerkeverék olaj

További érdekességek