A gombafejeket (nem kell lehúzni a barna héjat) egy sütőedénybe fektetjük, a paradicsomokat 2 cm-es karikára vágjuk és a gombák mellé tesszük. Egy személyre számolhatunk 2-3 paradicsomszelettel. Spricceljük be óket olívaolajjal, kevés sót és borsot szórjunk rájuk. A camembert sajtot annyi szeletre vágjuk, hogy egy-egy gombára két szelet, egy-egy paradicsomra egy szelet jusson. A zöld pestóhoz keverjük hozzá az apróra vágott aszalt paradicsomot és egy kisebb gerezd zúzott fokhagymát, majd osszuk el az egészet a gombák kalapjában. A maradék zúzott fokhagymát osszuk el a paradicsomszeletek tetején. Erre tegyük az aprított mentát vagy bazsalikomot, majd minden gombát és paradicsomot fedjünk be camembert sajttal a fent leírt módon. Süssük előmelegített sütőben 20-25 percig, amíg a sajt ráolvad a tetejére. Pirított kenyérszeletekkel kínáljuk. Finom és könnyű vacsora!

1 perces olvasási idő