1 perces olvasási idő
Egy cukkinit vágjunk négy, négy cm-es részre, és kaparjuk ki magjai 2/3-át. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd 160 fokos sütőben süssük elő 5 percig. Ezek után a magházat és a maradék cukkinit olívaolajban pirítsuk meg. Majd vékonyan szórjuk meg liszttel, és tejszínnel forraljuk ki, ízesítsük. Végül turmixszoljuk le és kész is a mártás.
5 dkg rizst pároljunk meg és amíg meleg, szórjuk meg kakukkfűvel és keverjünk bele 10 dkg csíkokra vágott Charmidor sajtot. A rizses keveréket töltsük vissza a cukkinibe, és tegyünk a tetejére sajtszeleteket. Végül 200 fokos sütőben süssük meg, míg a sajt ráolvad a cukkínire.
A Pavillon de Paris chéfjének ajánlásával