1 perces olvasási idő
Elkészítés:
- Sózzuk, borsozzuk, vagy ízlés szerint grillfűszerrel fűszerezzük a csirkemellet. Süssük ki sütőben vagy serpenyőben, majd hagyjuk kihűlni.
- A jégsalátát szedjük leveleire és mossuk meg.
- Süssük ropogósra a bacont és vágjuk karikára a paradicsomot.
- Pirítsuk meg a kenyeret. Úgy a legfinomabb, ha a bacon kisült zsírján pirítjuk meg őket.
- Egy szendvics 3 kenyérszeletből áll. Az első tetejét kenjük meg majonézzel, tegyük rá a salátát,
majd a csirkemellet, amit csíkokra vágtunk. Erre tegyünk megint egy szelet kenyeret, rá majonézt, salátát, bacont, majd a szeletekre vágott paradicsomot. A harmadik kenyér alsó felére kenjük a majonézt, ezzel fejezzük be a rétegezést. - Két szemközti sarkába szúrjunk 1-1 fogvájót, majd egy éles késsel átlósan vágjuk ketté.
- Tálaljuk sült burgonyával.
A Chefparade ajánlásával