Sajtbisztró

Club szendvics

Hozzávalók 4 főre:

    4*3 szelet amerikai toast kenyér 250 gjégsaláta 80 g baconszalonna 4 szelet Medve Szendvics edami sajt 160 g csirkemellfilé 4 ek majonéz 80 g paradicsom
1 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Sózzuk, borsozzuk, vagy ízlés szerint grillfűszerrel fűszerezzük a csirkemellet. Süssük ki sütőben vagy serpenyőben, majd hagyjuk kihűlni.
  2. A jégsalátát szedjük leveleire és mossuk meg.
  3. Süssük ropogósra a bacont és vágjuk karikára a paradicsomot.
  4. Pirítsuk meg a kenyeret. Úgy a legfinomabb, ha a bacon kisült zsírján pirítjuk meg őket.
  5. Egy szendvics 3 kenyérszeletből áll. Az első tetejét kenjük meg majonézzel, tegyük rá a salátát,
    majd a csirkemellet, amit csíkokra vágtunk. Erre tegyünk megint egy szelet kenyeret, rá majonézt, salátát, bacont, majd a szeletekre vágott paradicsomot. A harmadik kenyér alsó felére kenjük a majonézt, ezzel fejezzük be a rétegezést.
  6. Két szemközti sarkába szúrjunk 1-1 fogvájót, majd egy éles késsel átlósan vágjuk ketté.
  7. Tálaljuk sült burgonyával.

A Chefparade ajánlásával

pannontej.marketing

Hozzávalók 4 főre:

    4*3 szelet amerikai toast kenyér 250 gjégsaláta 80 g baconszalonna 4 szelet Medve Szendvics edami sajt 160 g csirkemellfilé 4 ek majonéz 80 g paradicsom

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek