A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
A csicseriborsó szűrőbe téve átmossuk és hagyjuk lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy nagyobb tálban összekeverjük a csicseriborsóval. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A grill sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára...
A bazsalikomot megmossuk és finomra szeljük. Az aszalt paradicsomot is apróra vágjuk.
A sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára sütjük, majd a tetejére halmozzuk a bazsalikomot és aszalt paradicsomot.
Tálalásnál bagettel kínálhatjuk.
A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...
A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései bizonyultak a legfinomabbnak. A kóstolók...