Sajtbisztró

Layout 1

Sült burgonya Charmidor sajttal

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és még véletlenül se vágjuk végig a...

Layout 2

Sült burgonya Charmidor sajttal

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és még véletlenül se vágjuk végig a...

Layout 3

Layout 4

Sült burgonya Charmidor sajttal

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és még véletlenül se vágjuk végig a...

Füstölt lazacos melegszendvics

Elkészítés: Egy fél szelet kenyérre tegyünk egy szelet Ile de France Charmidor sajtot, egy szelet füstölt lazacot, egy csipet citromhéjat és kaprot, majd egy újabb szelet Ile de France Charmidort, a tetejére pedig egy másik fél szelet kenyeret...

Layout 5

Cordon Bleu Charmidor sajttal

Elkészítés: Vágjuk ketté a húst hosszában, és fűszerezzük meg. Tegyünk egy szelet sonkát és két szelet Ile de France Charmidor sajtot a húsra. Hajtsuk össze a hússzeletet. Verjünk fel egy tojást egy edényben, és mártsuk bele a cordon bleu mindkét...

Layout 6

Layout 7

Sült burgonya Charmidor sajttal

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és még véletlenül se vágjuk végig a...

Layout 8

Layout 9

Layout 10

Layout 11

Layout 12

Sült burgonya Charmidor sajttal

Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és még véletlenül se vágjuk végig a...