Sajtbisztró

Layout 1

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...

Layout 2

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...

Layout 3

Layout 4

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...

Medve sajttorta pohárkrém

Elkészítés: Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztom, és kicsit kihűtöm, majd hozzáadom a tejszínt. A Medve sajtokat egy tálba helyezem és hozzákeverem a megolvasztott tejszínes csokoládét. Elkészítem az eper chutney-t, melyet lehűtök. Zabkekszet...

Layout 5

Medve sajtos Zummi Burger

Panírozott Medve sajtos burger, melyet uborkás tartárral bolondítunk meg. Imádni fogjátok, ha elkészítitek. Elkészítés: Forró olajban kisütjük a Medve Aranyfalatokat. Sütőben megmelegítjük a bucikat. Elkészítjük a tartármártást, melybe uborka...

Layout 6

Layout 7

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...

Layout 8

Layout 9

Layout 10

Layout 11

Layout 12

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...