Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 °C-ra. A burgonyába készítsünk vékony bemetszéseket. Segítségül használhatunk fából készült spatulát, amelyet a burgonya két oldalához helyezünk, hogy megtartsa azt, és...
Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 240 °C-ra. Pucoljuk meg a mogyoróhagymát. Öblítsük le a cukkinit (meg is hámozhatjuk, de rajta is hagyhatjuk a héját). A mogyoróhagymát vágjuk vékony szeletekre. A cukkinit...
Elkészítés: Mossuk meg a paradicsomot. Vágjuk a paradicsomot vízszintesen 8 szeletre. A szeleteket sózzuk és borsozzuk meg, majd tegyünk rájuk pestot. Vágjuk az Ile de France Baldaran sajtot a...
Elkészítés: Egy fél szelet kenyérre tegyünk egy szelet Ile de France Charmidor sajtot, egy szelet füstölt lazacot, egy csipet citromhéjat és kaprot, majd egy újabb szelet Ile de France Charmidort, a tetejére...
Elkészítés: Vágjuk ketté a húst hosszában, és fűszerezzük meg. Tegyünk egy szelet sonkát és két szelet Ile de France Charmidor sajtot a húsra. Hajtsuk össze a hússzeletet. Verjünk fel egy tojást egy edényben...
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.ElfogadomAdatvédelmi tájékoztató