A Magyar Ár-Érték Arány Kutató Egyesület munkatársai 12 db körcikkelyes natúr ömlesztett sajtot kóstoltak egy vakteszt keretén belül, amiben a Medve natúr kördobozos sajt 140 g-os és 200 g-os kiszerelései...
Elkészítés: A bagettet kettévágjuk. A paradicsomot karikára szeljük, a bazsalikom leveleit letépkedjük. Az olívabogyót lecsepegtetjük. A bagettre helyezzük a sajtszeleteket, rárakjuk a paradicsom szeleteket...
Elkészítés: A padlizsánt felkarikázzuk, és egy serpenyőben olajon, vagy a grillen mindkét oldalát megsütjük. A grill sajt is megpirítjuk a serpenyőben vagy grillrácson. A padlizsán szeletre rétegezzük a...
A csicseriborsó szűrőbe téve átmossuk és hagyjuk lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy nagyobb tálban összekeverjük a csicseriborsóval. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A grill...
A bazsalikomot megmossuk és finomra szeljük. Az aszalt paradicsomot is apróra vágjuk. A sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára sütjük, majd a tetejére halmozzuk a bazsalikomot és aszalt paradicsomot...