Sajtbisztró

Caprese szendvics

Elkészítés: A bagettet kettévágjuk. A paradicsomot karikára szeljük, a bazsalikom leveleit letépkedjük. Az olívabogyót lecsepegtetjük. A bagettre helyezzük a sajtszeleteket, rárakjuk a paradicsom szeleteket, majd az olívabogyót is. Ha szeretnénk...

Padlizsán burger Karaván grill sajttal

Elkészítés: A padlizsánt felkarikázzuk, és egy serpenyőben olajon, vagy a grillen mindkét oldalát megsütjük. A grill sajt is megpirítjuk a serpenyőben vagy grillrácson. A padlizsán szeletre rétegezzük a sajtot, aszalt paradicsomot és salátát, majd...

Fűszeres grill camembert csicseriborsó salátával

A csicseriborsó szűrőbe téve átmossuk és hagyjuk lecsöpögni. A zöldségeket megtisztítjuk és felkockázzuk, majd egy nagyobb tálban összekeverjük a csicseriborsóval. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A grill sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára...

Natúr grill camembert aszalt paradicsommal és bazsalikommal

A bazsalikomot megmossuk és finomra szeljük. Az aszalt paradicsomot is apróra vágjuk.
A sajtot serpenyőben vagy grillen aranybarnára sütjük, majd a tetejére halmozzuk a bazsalikomot és aszalt paradicsomot.
Tálalásnál bagettel kínálhatjuk.

Natúr grill camembert áfonyaszósszal és sült édesburgonyával

Az édesburgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk és hasábokra vágjuk. Egy hőálló tálba halmozzuk, sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olíva olajjal és összeforgatjuk. 200 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. A sajtokat serpenyőben vagy...