Sajtbisztró

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

ELKÉSZÍTÉS: A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld...

Ízletes burrito túrázáshoz

Egy túrára mindig csak a legfontosabb dolgokat csomagoljuk, annak érdekében, hogy sem az eső, sem a heves napsütés ne lephessen meg minket. Hogy az éhség se okozzon gondot, készítsünk egy ízletes szendvicset, ami könnyen fogyasztható, nem foglal sok...

Szokatlan párosok, avagy merész sajtos ízkombinációk

Legyen szó sós vagy édes ételekről, esetleg frissítő italokról, a sajtok nem csupán alapanyagai, de főszereplői is lehetnek egy-egy különleges fogásnak! Ezúttal olyan szokatlan ötleteket és ízkombinációkat mutatunk nektek, amik garantáltan újra...

Medve sajttorta pohárkrém

Elkészítés: Az étcsokoládét vízgőz felett megolvasztom, és kicsit kihűtöm, majd hozzáadom a tejszínt. A Medve sajtokat egy tálba helyezem és hozzákeverem a megolvasztott tejszínes csokoládét. Elkészítem az eper chutney-t, melyet lehűtök. Zabkekszet...

Medve sajtos Zummi Burger

Panírozott Medve sajtos burger, melyet uborkás tartárral bolondítunk meg. Imádni fogjátok, ha elkészítitek. Elkészítés: Forró olajban kisütjük a Medve Aranyfalatokat. Sütőben megmelegítjük a bucikat. Elkészítjük a tartármártást, melybe uborka...