Sajtbisztró

Crostini sült csirkével, gombával és Karaván sajttal

Crostini sült csirkével, gombával és Karaván sajttal

Hozzávalók 4 személyre:

    8 szelet ciabatta vagy bagett150 g sült csirkemell150 g gomba8-10 koktélparadicsom100 g Karaván sajt reszelvepár evőkanál olívaolaj1-2 gerezd fokhagymabors
0 perces olvasási idő

A gombát kisebb cikkekre vágjuk vagy vékonyabb szeletekre, és nagy lángon, forró olívaolajon megpirítjuk. Sózzuk, borsozzuk. Közben a kenyérszeleteket meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, és a sütőben enyhén megpirítjuk mindkét oldalukat. Majd megdörzsöljük őket fokhagymával.

Rátesszük a gombát és az apróra darabolt sült csirkét. Rátesszük még a negyedekbe vágott koktélparadicsomot és megszórjuk a reszelt Karaván sajttal. 200 °C-os sütőbe tesszük 10 percre, hogy a sajt szépen ráolvadjon.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    8 szelet ciabatta vagy bagett150 g sült csirkemell150 g gomba8-10 koktélparadicsom100 g Karaván sajt reszelvepár evőkanál olívaolaj1-2 gerezd fokhagymabors

További érdekességek