Sajtbisztró

IrgumBurger

IrgumBurger

Hozzávalók:

    50 g csípőspaprikás Medve sajt jalapeno paprika savanyú uborka 15 dkg húspogácsa 1 hamburger buci 1 ek vaj 1 szelet Pannónia Eredeti sajt chorizo chips
0 perces olvasási idő

A húspogácsa mindkét oldalát 3-3 percig magas hőfokon meggrillezzük, majd helyezzünk rá egy szelet ementáli sajtot és lefedve tegyük 60-70 °C-ra előmelegített sütőbe 4-5 perce. Amíg a húspogácsa a sajttal együtt pihen a sütőben, vágjuk félbe a hamburger bucit, kenjük meg vajjal és pirítsuk meg a belső oldalát. Ezután mehet rá a csípőspaprikás Medve sajt, néhány karika jalapeno paprika és savanyú uborka, a húspogácsa a rásütött Pannónia sajttal, a tetejére pedig 4-5 db chorizo chips.

Fastbridge

Hozzávalók:

    50 g csípőspaprikás Medve sajt jalapeno paprika savanyú uborka 15 dkg húspogácsa 1 hamburger buci 1 ek vaj 1 szelet Pannónia Eredeti sajt chorizo chips

További érdekességek