Sajtbisztró

Fried cheese taco

Fried cheese taco

Hozzávalók:

    1 doboz Natúr Medve kockasajt 4 db kukorica taco shell 2 marék jégsaláta 4 db koktél paradicsom 1 kisebb fej lilahagyma jalapeno paprika ízlés szerint majonéz és friss koriander a díszítéshez2 ek liszt 1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa 1,5 dl olaj
0 perces olvasási idő

Gondoltátok volna, hogy a taco nem áll meg a szokásos húsos töltelékeknél, hanem készíthetünk akár vegetáriánus tacot is? A Natúr Medve kockasajtokkal pillanatok alatt elkészíthetjük, és egyszerre élvezhetjük a kukorica taco ropogósságát és a Medve sajt krémességét.

Először helyezzük a taco shell-ek aljára a csíkokra vágott jégsalátát, majd erre jöhet rá a negyedekre vágott koktél paradicsom, a cikkekre vágott lilahagyma és a jalapeno paprika. A legvégén pedig jöhetnek a szokott módon, házilag bepanírozott és kisütött natúr Medve kockasajtok. Díszítsük majonézzel és szórjuk meg friss korianderrel.

Fastbridge

Hozzávalók:

    1 doboz Natúr Medve kockasajt 4 db kukorica taco shell 2 marék jégsaláta 4 db koktél paradicsom 1 kisebb fej lilahagyma jalapeno paprika ízlés szerint majonéz és friss koriander a díszítéshez2 ek liszt 1 tojás 0,5 p zsemlemorzsa 1,5 dl olaj

További érdekességek