Sajtbisztró

Frittata tésztával és Karaván sajttal

Frittata tésztával és Karaván sajttal

Hozzávalók 6 személyre:

    A frittatához: 150 g tészta (pl. orsó)50 g zöldborsó200 g Karaván sajt8 db tojásbors A tálaláshoz: 50 g rukkolanéhány szem koktélparadicsompár bazsalikomlevél
0 perces olvasási idő

A tésztát bő, sós, lobogó vízben megfőzzük, majd leszűrjük. Ha fagyasztott zöldborsót használunk, akkor forró, sós vízben 2-3 perc alatt megfőzzük. Egy keverőtálban felverjük a tojást és összekeverjük a tésztával és a borsóval, majd sózzuk, borsozzuk.

Egy kör alakú sütőtálat kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük a tojásos-tésztás mix felét, és ráreszeljük a Karaván sajtot. Erre ráöntjük a tésztás mix másik felét. 175 °C-ra előmelegített sütőbe tesszük és kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Miután kivettük, pár percig hűlni hagyjuk, ezután felszeleteljük. Édes koktélparadicsommal, rukkolával és bazsalikomlevelekkel tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók 6 személyre:

    A frittatához: 150 g tészta (pl. orsó)50 g zöldborsó200 g Karaván sajt8 db tojásbors A tálaláshoz: 50 g rukkolanéhány szem koktélparadicsompár bazsalikomlevél

További érdekességek