Sajtbisztró

Fűszeres, Medve sajtos mártás sült halakhoz

Fűszeres, Medve sajtos mártás sült halakhoz

Hozzávalók 4 személyre:

    100 ml író2 ek. friss kapor finomra vágva1 kisebb citrom reszelt héja1 ek. citromlé1 csepp Worcestershire szósz300 g (2 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrémsó, durvára tört fekete bors
0 perces olvasási idő

Az írót a kaporral, a citrom levével és héjával, valamint a sajtos szendvicskrémmel keverjük egyneművé egy kis tálban, majd kézi habverővel habosítsuk fel. Ízesítsük sóval, durvára tört borssal és egy cseppnyi Worcestershire szósszal.

Tipp: A fűszeres szósz íze csodálatosan illik a sült tintahalhoz és a sörtésztában sült halhoz éppúgy, mint a nyárson sült királyrákhoz.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    100 ml író2 ek. friss kapor finomra vágva1 kisebb citrom reszelt héja1 ek. citromlé1 csepp Worcestershire szósz300 g (2 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrémsó, durvára tört fekete bors

További érdekességek