Sajtbisztró

Garnélás mini bagettek Medve sajttal

Garnélás mini bagettek Medve sajttal

Hozzávalók 4 személyre:

    300 g (2 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém6 db mini bagett150 g garnélarák (mélyhűtött, főtt, hámozott)2 szál újhagyma1 nagyobb kápiapaprikasó, frissen őrölt borsnéhány ág friss kapor
1 perces olvasási idő

Elsőként felengedjük a fagyasztott garnélarákot. A sütőt légkeverésre állítjuk, 200 ° C-ra előmelegítjük ( elektromos sütő : 220 ° C). A mini bagetteket hosszában kettévágjuk. Az így kialakult 12 szeletre egyenletesen elosztjuk a zöldfűszeres Medve szendvicskrémet . Az újhagymát átlósan vékony karikára, a kápia paprikát kis kockákra vágjuk. A felezett bagetteket megszórjuk a szeletelt újhagymával és a kockára vágott paprikával, sózzuk, borsozzuk, végül elosztjuk rajtuk a kiengedett garnélákat.

Helyezzük a bagetteket egy sütőpapírral bélelt, nagyméretű tepsibe és tegyük a sütőbe. Körülbelül 10-12 percig süssük. A sütőből kivéve helyezzük tálra a szendvicseket, szórjuk meg friss kaporral és azon melegében tálaljuk.

Tipp: tálaláskor kínáljunk a szendvicsek mellé citromgerezdeket.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    300 g (2 doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém6 db mini bagett150 g garnélarák (mélyhűtött, főtt, hámozott)2 szál újhagyma1 nagyobb kápiapaprikasó, frissen őrölt borsnéhány ág friss kapor

További érdekességek