Elsőként felengedjük a fagyasztott garnélarákot. A sütőt légkeverésre állítjuk, 200 ° C-ra előmelegítjük ( elektromos sütő : 220 ° C). A mini bagetteket hosszában kettévágjuk. Az így kialakult 12 szeletre egyenletesen elosztjuk a zöldfűszeres Medve szendvicskrémet . Az újhagymát átlósan vékony karikára, a kápia paprikát kis kockákra vágjuk. A felezett bagetteket megszórjuk a szeletelt újhagymával és a kockára vágott paprikával, sózzuk, borsozzuk, végül elosztjuk rajtuk a kiengedett garnélákat.
Helyezzük a bagetteket egy sütőpapírral bélelt, nagyméretű tepsibe és tegyük a sütőbe. Körülbelül 10-12 percig süssük. A sütőből kivéve helyezzük tálra a szendvicseket, szórjuk meg friss kaporral és azon melegében tálaljuk.
Tipp: tálaláskor kínáljunk a szendvicsek mellé citromgerezdeket.