1 perces olvasási idő
Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:
1. A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra.
2. A gombát hámozzuk meg, és mossuk meg a zellerrel együtt. Mind a kettőt vágjuk vékony szeletekre.
3. A tepsibe terítsük ki a leveles tésztát. Külön sütőpapírra nem lesz szükség, mert a tésztát azzal együtt csomagolják. Kenjük rá egyenletesen a sajtot a szilikonlapát segítségével. Fektessük szép sorba a lepényre a zellert, majd a gombát és szórjuk meg a kakukkfűvel.
4. A tésztát tekerjük fel jó szorosan. A sütőpapírral együtt emeljük át a tepsibe, vágjuk 1 cm vastag szeletekre, és helyezzük szépen egymás mellé. Körülbelül 20-22 szelet lesz belőle.
5. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt pirítsuk ropogósra.