Sajtbisztró

Gombás-sajtkrémes csigák

Gombás-sajtkrémes csigák

Hozzávalók 2 főre:

    1 csomag levelestészta1 doboz Medve ementáli sajtos szendvicskrém10 dkg gomba1 szál szárzeller1 teáskanál szárított kakukkfű
1 perces olvasási idő

Szabó Jucus, az 5 hozzávaló blog szerzője így készíti:

1. A sütőt melegítsük elő 200 °C-ra.

2. A gombát hámozzuk meg, és mossuk meg a zellerrel együtt. Mind a kettőt vágjuk vékony szeletekre.

3. A tepsibe terítsük ki a leveles tésztát. Külön sütőpapírra nem lesz szükség, mert a tésztát azzal együtt csomagolják. Kenjük rá egyenletesen a sajtot a szilikonlapát segítségével. Fektessük szép sorba a lepényre a zellert, majd a gombát és szórjuk meg a kakukkfűvel.

4. A tésztát tekerjük fel jó szorosan. A sütőpapírral együtt emeljük át a tepsibe, vágjuk 1 cm vastag szeletekre, és helyezzük szépen egymás mellé. Körülbelül 20-22 szelet lesz belőle.

5. Tegyük az előmelegített sütőbe, és 15-20 perc alatt pirítsuk ropogósra.

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    1 csomag levelestészta1 doboz Medve ementáli sajtos szendvicskrém10 dkg gomba1 szál szárzeller1 teáskanál szárított kakukkfű

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek