A páchoz a citromlé kivételével összekeverjük a felaprított hozzávalókat, és bekenjük vele a sajtok felületét. Hozzáadjuk a citromlevet is, majd beleforgatjuk a besózott, 2,5 cm-es kockákra vágott csirkemell darabokat. Fél órán át pihentetjük. Közben a cukkínit hosszában vékonyan felszeleteljük és forrásban lévő vízben kb.fél percig blansírozzuk (hogy jól hajlítható legyen). Papírtörlőre szedjük. Sasliknyársra húzzuk a csirkemell kockákat úgy, hogy a cukkini csíkokat mindig közéjük hajtogat-juk. Forró grillen vagy serpenyőben minden oldalát kb. 2 percig sütjük. A grillsajtot előírás szerint megsütjük, 1-2 percre mellé tesszük a grillre a maradék pácba forgatott paradicsom szeleteket és a karikára vágott kaliforniai paprikát is. Újhagyma karikákkal megszórva kínáljuk.
Készítsd el a Tihany grill camembert burgert is!