0 perces olvasási idő
- A tortilla lap mindkét oldalát száraz serpenyőben lepirítjuk, majd egy benedvesített konyharuhába csomagoljuk, hogy ne száradjon ki és lehessen hajtani.
- Az uborkát megmossuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a joghurttal és sózzuk ízlés szerint.
- A paprikát megmossuk és apró kockára vágjuk. Az olívabogyókat lecsepegtetjük és felkarikázzuk. A lilahagymát megpucoljuk és szintén felkarikázzuk.
- Egy serpenyőben olajat hevítünk és közepes hőfokon (kb. 100°C) megsütjük benne a sajtokat a csomagoláson kb. 8-10 percig, amíg megpuhulnak és a kérgük aranybarna lesz.
- Egy tortilla lapot megkenünk a joghurtos öntettel, ráhalmozzuk a rukkolát és a zöldségeket, majd végül a sajtunkat.
Quinoa salátával is remek összeállítás!