Sajtbisztró

Grillsajtos tortilla

Hozzávalók 2 személyre:

    1 doboz Medve Grill tallér chilis (2 x 70 g)2 db tortilla lapfél kígyóuborka2 ek natúr joghurtfél kaliforniai paprika10-12 szem olívabogyó3 marék rukkola1 db kisebb fej lilahagyma1 ek olaj
0 perces olvasási idő
  1. A tortilla lap mindkét oldalát száraz serpenyőben lepirítjuk, majd egy benedvesített konyharuhába csomagoljuk, hogy ne száradjon ki és lehessen hajtani.
  2. Az uborkát megmossuk és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Összekeverjük a joghurttal és sózzuk ízlés szerint.
  3. A paprikát megmossuk és apró kockára vágjuk. Az olívabogyókat lecsepegtetjük és felkarikázzuk. A lilahagymát megpucoljuk és szintén felkarikázzuk.
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk és közepes hőfokon (kb. 100°C) megsütjük benne a sajtokat a csomagoláson kb. 8-10 percig, amíg megpuhulnak és a kérgük aranybarna lesz.
  5. Egy tortilla lapot megkenünk a joghurtos öntettel, ráhalmozzuk a rukkolát és a zöldségeket, majd végül a sajtunkat.

Quinoa salátával is remek összeállítás!

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 személyre:

    1 doboz Medve Grill tallér chilis (2 x 70 g)2 db tortilla lapfél kígyóuborka2 ek natúr joghurtfél kaliforniai paprika10-12 szem olívabogyó3 marék rukkola1 db kisebb fej lilahagyma1 ek olaj

További érdekességek