A spagetti húsgolyóval lassan olyan ismert lesz, mint a bolognai spagetti. Nézzünk egy receptet, melyet vegetáriánusok is fogyaszthatnak és annyi idő alatt elkészül, amíg megfő a tésztánk!
A tésztát sós, forrásban levő vízbe feltesszük főni. Amíg a tésztánk fő, bepanírozzuk a natúr Karaván Steak sajtot és pár perc alatt sütőben vagy serpenyőben kevés oldajjal készre sütjük. Minden szépen magától fő és sül, így van időnk elkészíteni a paradicsomos alapot. Először a vékony szeletekre vágott fokhagymát éppen csak megpirítjuk az olíva olajon, majd mehet is rá a paradicsom. Fűszerezzük sóval, borssal, frissen őrölt borssal és friss bazsalikom levelekkel. Amikor forrt egyet, levesszük a tűzről és rászedjük a kifőtt spagettire. A tészta koronájaként pedig ráhelyezzük a kisült Karaván Steak sajtokat. Jó étvágyat!