Sajtbisztró

Héjában sült krumpli csirkével, baconnel és Karaván sajttal

Héjában sült krumpli csirkével, baconnel és Karaván sajttal

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db nagyobb, sütnivaló burgonya150 g bacon150 g maradék sült csirke100 g bébi spenót150 g Karaván sajt1 ek olívaolajfrissen őrölt fekete bors
0 perces olvasási idő

A burgonyákat megszurkáljuk egy villával és 180 °C-os sütőbe tesszük kb. 45 percre. Közben kockára vágjuk a bacont és egy kis olívaolajon ropogósra pirítjuk. A sült csirkét szintén összedaraboljuk, majd a baconhöz keverjük (ha nem lenne maradék sült csirke, akkor természetesen elkészíthetjük egy frissen megsütött csirkemellel is).

Mielőtt majdnem kész a burgonya, a baconhöz keverjük a bébi spenótot és a Karaván sajt felét, úgy hogy a spenót éppen csak összeessen.

A meleg burgonyákat bevágjuk és megtöltjük a töltelékkel. Majd megszórjuk a maradék reszelt Karaván sajttal és frissen őrölt borssal. Visszatesszük a forró sütőbe, vagy grill alá, hogy a sajt szépen ráolvadjon.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    4 db nagyobb, sütnivaló burgonya150 g bacon150 g maradék sült csirke100 g bébi spenót150 g Karaván sajt1 ek olívaolajfrissen őrölt fekete bors

További érdekességek