Sajtbisztró

Ínyenc hagymakrém Tihany Friss szendvicskrémmel

Hozzávalók:

    120 g Tihany Friss habosított natúr szendvicskrém 2 nagy fej vöröshagyma 1 teáskanál vaj 2 teáskanál fehérborecet 1 evőkanál apróra vágott friss fűszer (pl. kakukkfű, koriander) 200 g natúr joghurt frissen őrölt bors ízlés szerint só ízlés szerint
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

  1. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, és közepes lángon aranybarnára pirítjuk az apróra vágott hagymát.
  2. Hagyjuk kihűlni a hagymát, majd sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a borecetet és a fűszernövényeket. Mindent jól összekeverünk, végül összeforgatjuk a Tihany Frissel és a joghurttal.

 

Extra tipp:

A hagymás mártogatós mellé grillezett sertésborda és könnyű, olívaolajjal ízesített saláta illik a legjobban!

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    120 g Tihany Friss habosított natúr szendvicskrém 2 nagy fej vöröshagyma 1 teáskanál vaj 2 teáskanál fehérborecet 1 evőkanál apróra vágott friss fűszer (pl. kakukkfű, koriander) 200 g natúr joghurt frissen őrölt bors ízlés szerint só ízlés szerint

További érdekességek