Sajtbisztró

Ízletes tízórai perec az iskolai szünetekre vagy az irodába

Hozzávalók:

    2 tekercs Medve Sajti Pajtik Tekergő 3 db Medve fitt kockasajt 1 db bajor perec 20 gramm kígyóuborka 1 marék áfonya
1 perces olvasási idő

Egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomság, hatalmas ízélménnyel. A kiadós szendvics roppanós uborkával, friss gyümölccsel és Medve Sajti Pajtik Tekergővel kiegészítve ideális társ az iskolai és munkahelyi szünetekben!

 

Elkészítés:

  1. A bajor perecet hosszában félbevágjuk és mindkét oldalát megkenjük Medve kockasajttal. Az uborkát vékonyan felszeleteljük és egyenletesen elosztjuk a perecen.
  2. Tegyünk a szendvics mellé egy marék áfonyát és két tekercs Medve Sajti Pajtik Tekergőt az uzsonnásdobozba.

Extra tippek:

Legyen minél színesebb és egészségesebb a reggeli harapnivaló! A tízórai perec tetszés szerint kombinálható friss vagy aszalt gyümölcsökkel, zöldségekkel is. Ehhez a finom falathoz jól passzol például a banán, az alma, valamint a paprika és a sárgarépa szeletek is!

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    2 tekercs Medve Sajti Pajtik Tekergő 3 db Medve fitt kockasajt 1 db bajor perec 20 gramm kígyóuborka 1 marék áfonya

További érdekességek