Sajtbisztró

Kapros-uborkás kence Medve sajttal

Kapros-uborkás kence Medve sajttal

Hozzávalók 4 személyre:

    75 g (fél doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém40 g ecetes uborka2 tk. kapor2 ek. hajszálvkékonyra vágott uborkaszeletfél tk. dijoni mustár1 csipet őrölt bors
0 perces olvasási idő

Vágjuk az ecetes uborkát nagyon apró kockákra. A kaprot mossuk meg és aprítsuk fel. Keverjük össze egy kis tálban a sajtkrémet az uborkával és a kaporral, fűszerezzük dijoni mustárral és egy csipetnyi frissen őrölt borssal. Kenjük pirított kenyérszeletekre és díszítsük a félretett uborkaszeletekkel.

Tipp: A kapros-uborkás szósz nagyon jól illik grillezett húsokhoz és héjában sült burgonyához is.

Fastbridge

Hozzávalók 4 személyre:

    75 g (fél doboz) zöldfűszeres Medve szendvicskrém40 g ecetes uborka2 tk. kapor2 ek. hajszálvkékonyra vágott uborkaszeletfél tk. dijoni mustár1 csipet őrölt bors

További érdekességek