Sajtbisztró

Karaván grillnyárs balzsamos sült céklával

Hozzávalók 2-3 személyre:

    1 doboz Karaván Grillnyárs50 dkg főtt cékla (6 kisebb db)2 nagy marék rukkola1 ek. aprított friss rozmaring vagy majoranna2 dl tejföl1 púpozott ek. ecetes tormacitrombors (jó a sima is, durvára őrölve)2 ek. olajbalzsamecetkevés citromlé
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

A céklákat vágd fel egyforma cikkekre. A sajtokat húzd fel a nyársakra.

Hevíts olajat egy serpenyőben, dobd rá a céklát és a friss rozmaringot (vagy majorannát). Sózd, borsozd ízlés szerint, majd süsd rázogatva 5-6 percen át. Végül keverj hozzá ízlés szerint balzsamecetet.

Közben készítsd el az öntetet: keverd össze a tejfölt a tormával, sóval és kevés citromlével. Süsd meg előírás szerint a grillsajtokat és már tálalhatsz is.

Helyezz két-két grillsajtot egy tányérra, tegyél mellé egy-két kanál sült céklát szórd meg egy kis maréknyi rukkolával és locsold meg a tormás öntettel.

pannontej.marketing

Hozzávalók 2-3 személyre:

    1 doboz Karaván Grillnyárs50 dkg főtt cékla (6 kisebb db)2 nagy marék rukkola1 ek. aprított friss rozmaring vagy majoranna2 dl tejföl1 púpozott ek. ecetes tormacitrombors (jó a sima is, durvára őrölve)2 ek. olajbalzsamecetkevés citromlé

További érdekességek