Sajtbisztró

Karaván Grillsajt Jackett potato-val

Karaván Grillsajt Jackett potato-val

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Karaván Grillsajt10 db sárga burgonya (200g/db egalizált) elősütve4 x 330g Bakony tejföl1 kg friss brokkoli forrázva0,5 l BBQ mártás0,1 kg petrezselyemzöld1 kg szeletelt, főtt sonka0,4 kg lilahagyma (tisztítva)0,6 kg paradicsomfrissen őrölt feketebors
0 perces olvasási idő

Serényi Zsolt így készíti:

A puhára sült burgonyákat hosszában félbe vágom. A brokkolit, a hagymát, a petrezselymet és a sonkát kicsire darabolom és összekeverem a tejföllel, a keveréket sózom és borsozom. Valamennyi fél burgonya vágott felére pakolok a keverékből, a tetejére pedig paradicsomot karikázok és mártást csurgatok. Végül beterítem Karaván Grillsajttal és 10-15 perc alatt az egészet készre sütöm a gömgrillben, fedő alatt, indirekt technikával.

Fastbridge

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Karaván Grillsajt10 db sárga burgonya (200g/db egalizált) elősütve4 x 330g Bakony tejföl1 kg friss brokkoli forrázva0,5 l BBQ mártás0,1 kg petrezselyemzöld1 kg szeletelt, főtt sonka0,4 kg lilahagyma (tisztítva)0,6 kg paradicsomfrissen őrölt feketebors

További érdekességek