Karaván Grillsajt lazackrémes pirítóssal és zöldsalátával

Karaván Grillsajt lazackrémes pirítóssal és zöldsalátával

Hozzávalók:

    4 db Karaván Grillsajt (1 doboz)20 dkg füstölt lazac (vákumcsomagolt)3-4 ek. sűrű tejföl1/2 csokor snidlingízlés szerint kevés citromléfrissen őrölt bors1 db olívás kenyér1 gerezd fokhagyma3-4 ek. olívaolaja tálaláshoz zöldsaláták, csírák
1 perces olvasási idő

Először készítsük el a lazackrémet. Tegyük a füstölt lazacot és a tejfölt aprítógépbe, és alaposan keverjük el. Ezután tegyük át egy kisebb tálkába, fűszerezzük citromlével és borssal. Végül adjuk hozzá az apróra vágott snidlinget, majd tegyük a hűtőbe tálalásig. A kenyeret szeleteljük fel. Egy nagyobb serpenyőben hevítsünk fel 2-3 ek. olívaolajat, a zúzott fokhagymát állandóan kevergetve, nagyon rövid ideig süssük benne. Vigyázzunk, nehogy megégjen, mert keserű lesz. Ebbe a fűszeres olajba forgassuk bele a kenyérszeleteket, és kissé pirítsuk meg őket. Tehetünk bele kakukkfüvet is.

Ezután süssük meg grillsajtokat. Választhatjuk akár a kenyér pirításnál használtat is. Tálaljuk kisebb kockákra vágva a sajtot snackként a füstölt lazackrémes pirítóssal és friss zöldsalátákkal és/vagy csírákkal. Gyorsan elkészíthető és nagyon finom!

 

 

Hozzávalók:

    4 db Karaván Grillsajt (1 doboz)20 dkg füstölt lazac (vákumcsomagolt)3-4 ek. sűrű tejföl1/2 csokor snidlingízlés szerint kevés citromléfrissen őrölt bors1 db olívás kenyér1 gerezd fokhagyma3-4 ek. olívaolaja tálaláshoz zöldsaláták, csírák

További érdekességek