Sajtbisztró

Karaván Grillsajt salátával

Karaván Grillsajt salátával

Hozzávalók 10 személyre:

    20 db Karaván Grillsajt2 db jégsaláta 0,2 kg mesclun saláta mix0,8 kg szárított paradicsom (olajos) 4 db kígyóuborka 2 csomag újhagyma (zöld szárával együtt) 0,2 l fehér balzsamecet 0,4 l extra szűz olívaolaj 0,1 kg dijoni mustár 0,1 l tökmagolaj 0,1 kg tökmag (tisztított) 0,1 kg napraforgómag (tisztított) frissen őrölt feketebors 5 db zsemle
0 perces olvasási idő

Serényi Zsolt így készíti:

A serpenyőben kevés tökmagolajon megpirítom a magokat és a kockákra vágott zsemlét. Öntetet készítek az ecetből, az olajból és a mustárból, amelyet sóval és borssal ízesítek. Feldarabolom a jégsalátát, hozzákeverem a saláta mixet, rászórom a csíkozott uborkát, szárított paradicsomot és szeletelt újhagymát.

Befejezésként megszórom a pirított kenyérkockákkal és a magokkal, majd meglocsolom az öntettel. Kisütöm a Karaván Grillsajtokat, és a salátával együtt tálalom.

Fastbridge

Hozzávalók 10 személyre:

    20 db Karaván Grillsajt2 db jégsaláta 0,2 kg mesclun saláta mix0,8 kg szárított paradicsom (olajos) 4 db kígyóuborka 2 csomag újhagyma (zöld szárával együtt) 0,2 l fehér balzsamecet 0,4 l extra szűz olívaolaj 0,1 kg dijoni mustár 0,1 l tökmagolaj 0,1 kg tökmag (tisztított) 0,1 kg napraforgómag (tisztított) frissen őrölt feketebors 5 db zsemle

További érdekességek