Sajtbisztró

Karaván natúr sajt steak fűszeres burgonyával és káposztasalátával

Karaván natúr sajt steak fűszeres burgonyával és káposztasalátával

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Karaván sajt steak 6 db burgonya 3 ek olíva olaj Só, bors, pirospaprika ½ fej káposzta2 db sárgarépa 1 dl majonéz 1 dl tejföl Snidling
0 perces olvasási idő

Elkészítés:

A káposztát legyaluljuk, megsózzuk, állni hagyjuk negyed órát, majd kinyomkodjuk belőle a vizet. Egy tálban összekeverjük a reszelt répával, majonézzel, tejföllel. Sózzuk, borsozzuk és finomra vágott snidlinget adunk hozzá.

A burgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, belerakjuk a burgonyát. Meglocsoljuk olajjal, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk pirospaprikával és összeforgatjuk.
200 fokra előmelegített sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük.

A sajtokat grillen vagy serpenyőben megpirítjuk.

Hozzávalók 2 személyre:

    2 db Karaván sajt steak 6 db burgonya 3 ek olíva olaj Só, bors, pirospaprika ½ fej káposzta2 db sárgarépa 1 dl majonéz 1 dl tejföl Snidling

További érdekességek