Sajtbisztró

Karaván Sajt Steak Vörösboros-szilvaszósszal

0 perces olvasási idő

A Karaván Sajt Steakek külsején a grillezést követően egy kellemes kéreg alakul ki, amely a márkától már jól megszokott valódi bükkfával való füstölésnek köszönhetően igazi karakteres sajtélményt nyújt, belül pedig ellenállhatatlanul krémes és lágy belső alakul ki a grillezés hatására. Újszerű, praktikus csomagolásának köszönhetően nagyon egyszerű és kényelmes a felhasználása. A könnyen nyitható tégelyből kivéve a sajtot, csak rá kell helyezni a grillrácsra és pár perc alatt el is készül a sajt. Önmagában is ízletes, ám most vörösboros-szilvás szósszal is kipróbálhatod, mely igazi kulináris élmény lesz, ezt garantáljuk.

pannontej.marketing

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK

    Ömlesztett sajt:Energia (kJ / kcal): 1250 / 301 Zsír (g): 24amelyből telített zsírsavak (g): 16Szénhidrát (g): 2,8amelyből cukrok (g): 2,8Fehérje (g): 19Só (g): 2,0Szósz:Energia (kJ / kcal): 1043 / 249 Zsír (g): 0,1amelyből telített zsírsavak (g): 0,1Szénhidrát (g): 61amelyből cukrok (g): 60,7Fehérje (g): 0,3Só (g): 0,10


Allergén információ
Nyomokban mogyorót tartalmazhat!

+

Az itteni bevásárlásod a TESCO Magyarország internetes felületén keresztül történik. A felület nem képezi a Pannontej Zrt. tulajdonát.

További érdekességek