Sajtbisztró

Karaván fondü

Karaván fondü

Hozzávalók:

    3 gerezd fokhagyma 50 dkg Karaván sajt 6 dkg liszt 3 dl fehérbor 1 db citrom 8 cl cseresznyepálinka szerecsendió őrölt bors, só
0 perces olvasási idő

A serpenyőt fokhagymával jól bedörzsöljük. Beletesszük a lereszelt Karaván sajtot, megszórjuk egy kevés liszttel, elkeverjük, majd ráöntjük a száraz fehér bort és citromlevet. Takarék lángon, gyakori keverés mellett felfőzzük. Őrölt borssal, reszelt szerecsendióval fűszerezzük és hozzáöntjük a cseresznyepálinkát. Összekeverjük, és már csak 1-2 percig forraljuk. Rozskenyeret adunk hozzá.

Fastbridge

Hozzávalók:

    3 gerezd fokhagyma 50 dkg Karaván sajt 6 dkg liszt 3 dl fehérbor 1 db citrom 8 cl cseresznyepálinka szerecsendió őrölt bors, só

További érdekességek