A darált húst összekeverjük a citromhéjjal, az apróra vágott petrezselyemzölddel, zsemlemorzsával, tojással, sóval, borssal és a lereszelt fokhagymával. Felhasználásig hűtőbe tesszük. Elkészítjük a paradicsomszószt. Apróra vágjuk a hagymát és a fokhagymát. Forró olívaolajon megpirítjuk őket. Hozzáadjuk a paradicsom konzerveket. Fűszerezzük a szárított fűszerekkel. Forrásba hozzuk, majd levéve a lángot, időnként megkeverve minimum 45 percig főzzük. Majd sózzuk, borsozzuk. A húsmasszából kisebb gombócokat gyúrunk és mindegyiket megtöltjük egy-egy kocka Karaván sajttal. Forró olívaolajon jól körbepirítjuk őket, majd rájuk öntjük a paradicsomszószt. Kis lángon készre pároljuk kb. 10 perc alatt. Ezalatt megfőzzük a spagettit bő, sós, lobogó vízben. Ha kész, leszűrjük és összekeverjük a paradicsomos-sajtos húsgombócokkal.

1 perces olvasási idő