Sajtbisztró

Kecskesajtos-sonkás pizza

Kecskesajtos-sonkás pizza

Hozzávalók:

    2 doboz (300 g) Chavroux kecskesajt1 pizzaalap5 ek. paradicsompüré3 szelet sonka2 ek. fenyőmagrukkolabors
0 perces olvasási idő

A sütőt 210 °C-ra előmelegítjük (gázsütőn 7-es fokozat). A pizzalapot egy tepsire helyezzük, szélein kis bemetszést ejtünk. A paradicsompürével megkenjük az alapot, másfél doboz Chavroux-t rámorzsolunk, és a csíkokra vágott sonkaszeleteket is elhelyezzük a tetején. Megszórjuk fenyőmaggal, és 7-8 percig sütjük. A sütőből kivéve megszórjuk rukkolával, rámorzsoljuk a maradék Chavroux-t és borssal ízesítjük. Frissen tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók:

    2 doboz (300 g) Chavroux kecskesajt1 pizzaalap5 ek. paradicsompüré3 szelet sonka2 ek. fenyőmagrukkolabors

További érdekességek