A bagetteket rézsútosan felszeleteljük, majd egy tepsire helyezzük őket, és 2-3 percre a sütőbe tesszük, majd hagyjuk kihűlni. A sonkát felcsíkozzuk, a paprikát kicsumázzuk, és felszeleteljük. A bagett szeleteket megkenjük Chavroux-val, majd mindegyikre egy csík sonkát helyezünk. A petrezselymet, a felezett koktélparadicsomot, és a felezett uborkát a tetejére helyezzük, végül phttp://sajtbisztro.hu/kecskesajtos_kanapek_friss_salataval/?preview=trueiros paprikával és a bazsalikom levéllel díszítjük.
A körethez megmossuk a római salátát, és egy tálba helyezzük. A maradék koktélparadicsomot, a bébikukoricát, a szeletelt szárított paradicsomot és a negyedekre vágott articsókát hozzáadjuk. Egy kis tálban összekeverjük az olívaolajat, a joghurtot, a citromlevet és a borsot, majd a salátára öntjük.