Sajtbisztró

Kecskesajtos macaron

Hozzávalók:

    110 g Ile de France Chavroux kecskesajt70 g porcukor50 g mandulaliszt10 g cukor1 tojás fehérje10 g paradicsomsűrítménypiros ételszínező
0 perces olvasási idő

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Keverjük össze a porcukrot a mandulaliszttel, majd apró lyukú szitán szitáljuk át.
  2. Adjunk a tojásfehérjéhez egy csipet sót, és verjük kemény habbá. Adjuk hozzá a paradicsomsűrítményt, majd a cukrot, végül apránként az ételszínezőt.
  3. A tojásfehérjés masszához egy spatula segítségével adjuk hozzá a mandulalisztes keveréket.
  4. Tegyük a tésztát habzsákba, és egy zsírhatlan papírra formázzuk meg a macaronokat.
  5. Hagyjuk állni 15 percig, majd tegyük 140 °C-ra előmelegített sütőbe.
  6. Süssük 10 percig félig nyitott ajtóval.
  7. Mikor a macaronok két oldala kihűlt, kenjük meg Ile de France Chavroux kecskesajttal és „ragasszuk” őket össze.

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    110 g Ile de France Chavroux kecskesajt70 g porcukor50 g mandulaliszt10 g cukor1 tojás fehérje10 g paradicsomsűrítménypiros ételszínező

További érdekességek