0 perces olvasási idő
ELKÉSZÍTÉS:
- Keverjük össze a porcukrot a mandulaliszttel, majd apró lyukú szitán szitáljuk át.
- Adjunk a tojásfehérjéhez egy csipet sót, és verjük kemény habbá. Adjuk hozzá a paradicsomsűrítményt, majd a cukrot, végül apránként az ételszínezőt.
- A tojásfehérjés masszához egy spatula segítségével adjuk hozzá a mandulalisztes keveréket.
- Tegyük a tésztát habzsákba, és egy zsírhatlan papírra formázzuk meg a macaronokat.
- Hagyjuk állni 15 percig, majd tegyük 140 °C-ra előmelegített sütőbe.
- Süssük 10 percig félig nyitott ajtóval.
- Mikor a macaronok két oldala kihűlt, kenjük meg Ile de France Chavroux kecskesajttal és „ragasszuk” őket össze.
Próbáld ki a kecskesajtos-málnás mézes toastot is!