Sajtbisztró

Kecskesajtos-málnás-mézes toast

Hozzávalók:

    50 g Chavroux friss kecskesajt40 g málna (vagy eper)2 vékony szelet bagettfél citrom levefél ek mézbazsalikomoregánóbors
0 perces olvasási idő

ELKÉSZÍTÉS:

  1. A két vékony szelet bagettet pirítsuk pár percig.
  2. Egy kis csészében keverjük össze a citromlevet a mézzel. Tegyük félre.
  3. A Chavroux friss kecskesajtot egy másik csészében nyomkodjuk össze. Adjunk hozzá borsot, és ízlésünk szerint zöld fűszernövényeket.
  4. Kenjük meg a kenyeret a kecskesajttal. Tegyünk a tetejére málnát, és locsoljuk meg a mézes szósszal.

pannontej.marketing

Add comment

Hozzávalók:

    50 g Chavroux friss kecskesajt40 g málna (vagy eper)2 vékony szelet bagettfél citrom levefél ek mézbazsalikomoregánóbors

További érdekességek