Sajtbisztró

Körtés-kéksajtos lepény

Hozzávalók:

    80g Saint Agur2 tekercs leveles tészta2 db körte40g cukor60g vaj1 db gránátalmanarancshéj
0 perces olvasási idő

ELKÉSZÍTÉS:

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra.
  2. Hámozzuk meg a körtét, és vágjuk szeletekre.
  3. Olvasszuk meg a vajat egy kis serpenyőben. Karamellizáljuk meg a körtét.
  4. Nyújtsuk ki a tésztát, és tegyük sütőpapírra.
  5. Tegyük rá a karamellizált körtét. Süssük 15 percig.
  6. Vegyük ki a lepényt a sütőből, tegyünk rá Saint Agur kéksajt darabokat, és díszítsük gránátalmával, narancshéjjal.
  7. Melegen, salátával tálaljuk.

pannontej.marketing

Hozzávalók:

    80g Saint Agur2 tekercs leveles tészta2 db körte40g cukor60g vaj1 db gránátalmanarancshéj

További érdekességek