Sajtbisztró

Lazac frittata Medve sajttal

Lazac frittata Medve sajttal

Hozzávalók 8 főre:

    200 g lazacfilé8 db tojás400 g kisebb méretű burgonya 1 doboz (140 g) natúr Medve sajt100 g fagyasztott zöldborsó1 csokor kaporsó, bors
0 perces olvasási idő

A burgonyát meghámozzuk és vastagabb karikákra vágjuk. Sós vízben meg főzzük körülbelül 10 perc alatt, majd hagyjuk kihűlni. Közben a lazacot és a sajtot kisebb kockákra vágjuk.  Egy tálban felverjük a tojásokat, beletesszük a borsót, a sajtot, a lazackockákat és a finomra vágott kaprot, megsózzuk és borsozzuk. Egy kerek formát (20-24 cm-es) kibélelünk sütőpapírral, majd beletesszük a burgonyaszeleteket, és leöntjük a tojásos keverékkel. 175°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük körülbelül 20 perc alatt. Előételként salátával tálaljuk.

Fastbridge

Hozzávalók 8 főre:

    200 g lazacfilé8 db tojás400 g kisebb méretű burgonya 1 doboz (140 g) natúr Medve sajt100 g fagyasztott zöldborsó1 csokor kaporsó, bors

További érdekességek