A burgonyákat héjában megsütjük. Amíg elkészül, összeállítjuk a túrós tölteléket. A túrót és a csípőspaprikás camembert felét botmixerrel krémesítjük, sóval, borssal, őrölt köménnyel, majorannával fűszerezzük. Felkockázzuk és enyhén megpirítjuk a szalonnát és a kolbászt, a kisült zsírt a tejföllel összekeverjük, sóval és zúzott fokhagymával ízesítjük.
Amikor a burgonya megsült, minden darabot hosszában elfelezünk, belsejüket egy kanál segítségével kivájjuk úgy, hogy körben legalább 1 cm-es rész megmaradjon. A burgonyákat sütőedénybe állítjuk. A kivájt darabok egy részét hozzáadjuk a túrós töltelékhez, a többit a burgonyák mellé szórjuk. A krémet a burgonyákba halmozzuk és meglocsoljuk tejföllel. A tetejére sajtszeleteket teszünk és pirulásig sütjük, végül megszórjuk a szalonna- és kolbászkockákkal. Salátával, újhagymával finom téli vacsora.