Sajtbisztró

Makaróni Bresse Bleuvel

Makaróni Bresse Bleuvel

Hozzávalók:

    2 doboz (500 g) Bresse Bleu sajt250 g makaróni tészta20 dkg csirkemell1 paradicsom20 g vajbors
0 perces olvasási idő

A sütőt 180 °C-ra  előmelegítjük (gázsütőnél 6-os fokozat). A csirkét felkockázzuk, és vajon közepes lángon, fedél alatt kb. 10 percig pároljuk. Közben a makarónit a csomagoláson feltüntetett utasítások szerint sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A paradicsomot felkockázzuk, majd összekeverjük a makarónival, a csirkével és 300 g felkockázott Bresse Bleuvel. Megborsozzuk, majd a keveréket egy tepsibe öntjük. A maradék Bresse Bleut felcsíkozzuk, a tetején elosztjuk, és 20 percig sütjük. Frissen tálaljuk, zöld salátával.

Fastbridge

Hozzávalók:

    2 doboz (500 g) Bresse Bleu sajt250 g makaróni tészta20 dkg csirkemell1 paradicsom20 g vajbors

További érdekességek