Sajtbisztró

Marha steak grill camembert-rel és sült kukoricával

Marha steak grill camembert-rel és sült kukoricával

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Tihany Grill Camembert2,5 kg (1db) konyhakész marha bélszín10 db főtt kukoricacsőfrissen őrölt fekete bors0,3 kg vaj
0 perces olvasási idő

Serényi Zsolt így készíti:

A bélszínt egészben, sóval és borssal ízesítve körbesütöm 300-350 fokon, a bélszín méretétől függően oldalanként 2-3 percig. Háromszor sütöm körbe a húst, a körök között 10-10 perces pihentetéssel. Akkor jó, ha a bélszín vastag részéből medium rare szeleteket tudok vágni, a vékonyból pedig medium well-eket. Az utolsó kör után pár percig ismét pihentetem, közben megsütöm a sajtokat és megpirítom a kukoricákat. Tálaláskor a kukoricákat reszelt vajjal, sóval és borssal ízesítem, mellé szeletelem a húst, amire a félbevágott camembert darabokat rakom.

Fastbridge

Hozzávalók 10 személyre:

    10 db Tihany Grill Camembert2,5 kg (1db) konyhakész marha bélszín10 db főtt kukoricacsőfrissen őrölt fekete bors0,3 kg vaj

További érdekességek