A tésztát a tasakon található leírás szerint bő sós vízben kifőzzük. A diót durvára vágjuk, majd serpenyőben zsiradék hozzáadása nélkül megpirítjuk. Egy tányérra félretesszük, hogy kihűlve jó ropogós legyen. A sajtkrémet a serpenyőben óvatosan felolvasztjuk és belemorzsoljuk a Márvány sajt felét. Hozzáadjuk a tésztát és a pirított dió felét, megszórjuk a durvára vágott petrezselyemzöld felével, majd jól összekeverjük. Tálaláskor a tetejére morzsoljuk a maradék Márvány sajtot, majd a maradék diót és petrezselyemzöldet is rászórjuk. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha krémesebben szeretjük, lágyíthatjuk még több sajtkrémmel. Még gazdagabbá és finomabbá tehetjük pirított bacon kockák hozzáadásával. Ez a krémes, gazdag zamatú tészta gyorsan és egyszerűen elkészíthető, bármilyen évszakban kitűnő választás.

1 perces olvasási idő