Sajtbisztró

Medve Aranyfalatok mascarponés mártogatóssal

Hozzávalók 2 főre:

    15 dkg mascarpone2 ek tejföl2 ek majonéz1 ek mustár2 ek finomra aprított metélőhagyma1 doboz Medve Aranyfalatok
0 perces olvasási idő
  1. A mascarponét krémesre keverjük a tejföllel, a majonézzel és a mustárral, finoman megsózzuk. Hozzákeverjük a metélőhagymát, tálalásig hűtőbe tesszük.
  2.  A Medve Aranyfalatokat a dobozon leírtak szerint – serpenyőben, fritőzben vagy sütőben, tetszés szerint – megsütjük. A mártogatóssal tálaljuk, zöldséghasábokat kínálhatunk mellé.

Tipp: A mártogatósba plusz 1 teáskanál dijoni mustárt is keverhetünk.

Csigó Zita, a Pasztellbarokk blog szerzőjének ajánlásával (https://pasztellbarokk.blog.hu/)

pannontej.marketing

Hozzávalók 2 főre:

    15 dkg mascarpone2 ek tejföl2 ek majonéz1 ek mustár2 ek finomra aprított metélőhagyma1 doboz Medve Aranyfalatok

EZ IS ÉRDEKELHET


További érdekességek